?

Log in

Peku_suke
25 November 2015 @ 12:12 pm
KAT-TUN oh KAT-TUN.. begini amat nasibmu..
emang grupnya anak2 bandel, tapi ya ga gini juga. kasian fans lo..
gw aja masih belom sembuh dari sakit hati gw sama NEWS 6nin.
Jadi gw setengah bersyukur ga cinta mati sama KAT-TUN.
Gw ga akan bilang kalo gw fans. karena gw bahkan ga punya satupun rilisan mrk di lemari gw.
Ada bbrp goodies. But i do love them.
KAT-TUN 6 orang memang terbaik. Trus Jin terlalu bandel. Ngarep laku di US.
Koki sama bandelnya. Peraturan JE yang segitu ketat dilanggar sampe udah ga bisa ditolelir. Ini orang ga mikir juga kan bakal sampe di tendang. Ga mikir juga fans2nya gimana.
Sekarang Junno.

Ga bisa juga kita tahan orang yang udah ngambil jalan lain. Itu hidup masing2 kan. Katanya dia mau merit.
Kerja apa buat makan gw ga tau. Ga mungkin juga kan dia ngandelin tabungan walo setau gw dia emang pinter nabung (celengannya pernah dibuka di CTKT).

Untuk ke 3 kalinya. Gw pas liat beritanya di TL dan grup, jujur gw mati rasa. gw ga tau reaksi apa yang harus gw keluarin selain emo ':(('
Gw yang bukan fans aja sedih. Gimana yang Fans? GIMANA KAME-UEDA-NAKAMARU?
Mereka memang punya job solo. Tapi mereka itu 1 grup. ini yang ke 3 kalinya! Mereka juga udah mati rasa kali. Cuma bisa minta maaf aja :((
Mau ngomong apa juga udah percuma. Kalo abis ini KAT-TUN lanjut sebagai trio, kayaknya ga perlu lagi ucapan2 'kami akan terus di KAT-TUN' 'kami ga akan ninggalin lo' dst dst soalnya terbukti aja tuh, pada saatnya lo capek sebagai idol, lo akan pergi juga. Fans mau ngomong apa? cuma bisa nangis. Kita jadi fans supaya seneng, karna itu yang idol jual. Bukannya harus seneng terus juga memang. Idol juga manusia.
Tapi saatnya sedih ya sedih. Sakit hati malah. Untungnya gw bukan tipe yang fanatik sampe bunuh diri dst. itu stupid banget. Udah ilang akal sehat namanya.

Udahlah.. nerimo aja. Jadi fans nerimo itu udah paling bener. Lo ambil yang happy2nya aja.
Gw ga berani mikir kalo eito nanti suatu saat ngalamin. Gw belom jadi fans waktu masih ada Uchi.
Kalo seandainya salah satu, siapapun, subaru/yasu/ryo/maru/hina/yoko/tacchon sekalipun memutuskan untuk melepas status idol dan ninggalin eito, semua ga bakal sama lagi. Udah bukan Kanjani. duh amit2!!
masih 10tahunan. Masih bau kencur!!! V6 AJA BISA 20TAHUNAN! TOKIO!! AWAS AJA!! :(((
udahlah. gimana nih perbaikin mood gw hahahhaha genki ga deru cd kikou ka.. = =
 
 
Peku_suke
23 November 2015 @ 06:28 pm
Inspired by kyun_spark's recent post about this album, here is my thought about this album. In Indonesian. hehehe

Read more...Collapse )

Overall gw suka ini album setiap lagunya. Ga ada yang gw skip2. Ane cukup puas :) yuks tunggu DVD konsernyaa. btw RECITAL KAPAN RILIS :((((( yoko pleaseeee!!
 
 
Current Location: office
Current Mood: rushedrushed
Current Music: ittajanaika
 
 
Peku_suke
26 September 2015 @ 11:40 am
its been a while!!

its Saturday. Gonna watch Subaru's Solo Con with fellow Eighter after this yaaayyyy.
i'm wearing his tshirt too! have you guys watched the DVD yet? that little ossan. that old little ossan. he is so small, but looks so big on the stage. he is weak and easy to get sick, but have a strong heart. He is super cute, but scary too. so similar with ryo! isn't he? :))
ah when will i able to meet him in person :(

well, see you later <3 (i feel like writing a nikki. lol sorry i don't know what else to say)
 
 
Current Location: Office
Current Mood: energeticenergetic
Current Music: Les Choristes - Vies Monotones
 
 
Peku_suke
06 April 2014 @ 02:37 pm
JUKE BOX akan segera rilis! Nonton bareng yuk! untuk infonya, lihat di gambar :)

[KLIK MEHH]
DONE





Tempat terbatas! Jadi buruan daftar!


ps:
Join grup eighters: https://www.facebook.com/groups/eightersINA/
follow twitter eighters : @eighter_INA
 
 
Current Location: kamar Subaru
Current Mood: hungryhungry
 
 
Peku_suke
29 October 2013 @ 08:16 pm
16

After read kyunspark 's and other's review post, i dare myself to make one too. But i will use bahasa indonesia, because write in english is a pain.

[Album Nano Nano]
Gw ga cek lirik2/ sejarah2/ wiki nih, cuma modal denger aja nulisnya..

1. TAKOYAKI in my Heart

OSAKAAA! ini lagu kanjani banget :D akhirnya merasa di refresh lagi setelah single2 terakhir dapetnya lagu waras terus, lagunya sama gilanya kayak Sukiyanen Osaka. Patut ditunggu nih livenya kayak gimana.. gw rasa kalo ga di pertengahan, bakal di awal2.
Kalo eito ke Kouhaku lagi, bawain ini ga ya? tapi lirik kayak gini... yang ada orang2 tua pada ganti channel. wkkw


2. Rescue Rescue
Tipe lagu band. Gw sih biasa aja ama ni lagu. so-so. Enak buat sambil lompat2 sih.


3. Sorry Sorry Love
Pertama denger ini lagu: WTH. Gw sih ga gitu terganggu ama auto tunenya, cuma ini bukan lagu eito...... lebih ke genrenya aja.
Selain itu dari itu, gw mayan enjoy sama ini lagu.


4. Hesomagari
i love it. Performance2nya juga mantap :D Full power, sporty, bikin semangat! kayak Aoppana, cuma versi yg lebih waras.


5. Seishun Nostalgia
GW MAKIN CINTA AMA NI LAGU setelah kemarin suba nyanyiin di The Covers. Tipe lagu slow, melodynya mantep banget, Enak buat belajar nyanyi.
Pada sadar ga sih, yoko ga dapet bagian nyanyi kecuali bagian lalalala~ di akhir? LOL


6. Namida no kotae
Ini juga melody enak. Mirip2 365nichi kazoku, tapi gw lebih tertohok sama 365. PVnya ga banget deh.. hahahahaha ya.. amit2 kura.


7. Yuuyami Train
ini enak. Tipe lagu2 buat encore.


8. Kurage
Siapa yang ga suka ni lagu? ga ada. Salah satu lagu terfavorit semua orang. Gw ngebayangin ini lagu bakal dibawa setelah rock session, soalnya yasu maen gitar dulu kan. Enak nih buat jalan2, lagi di mobil misalnya, trus buka jendela, liat pemandangan, cuaca cerah, semua ketawa2.. tariraria tarirarira~


9. Dear Summer-sama
Kayak lagu2 dari okinawa. ini lagu eito apa Orange Range? XD berasa di pantai dengernya.. gw suka banyak suara si maru maen2 disini. Di konser pasti FUN!!


10. Aoppana
Masih semangaaaaat? lagu-nya maru, sampe bagian dance pun maru bisa suka2 kasi gaya pas bagian 'otoko hadaka..'


11. Kitakaze Blues
Salah satu favorit gw. Tipe lagu yang enak didenger berulang2. Walaupun liriknya ga beres... hahahaha looking for your shoes.


12. anata e
Kenapa hina jadi pembuka ya?  XD
ini bukan lagu favorit gw, tipe lagu yang bakal sering gw skip.


13. your WURLITZER
aje gile ini keyen.. ryochaaaaaaan knape ente keren pisan. Ga sabar pengen liat versi live!!!


14. WESTSIDE
Misetekure part II. Rocknya sejenis, tapi lebih matang, Thumbs up!


15. Koko ni shikanai Keshiki
Pas nih ditaro paling belakang, track terakhir. Sejenis sama My Home.


16. Beast
kayak lagu sontreknya 007, atau film sejenis 8UPPERS. Lirik2 terakhir gw yakin maru yang turun tangan..
Si hina ditolak cewe disini? LOL


17. Kari
Hutan. Tarzan. Sumpah deh gw berasa lagi maen Suikoden. ahhahahahhaa lagu apaan nih yasu ckckck mabok lagi apa ya..
apa lagi pengen si maru ngiri? ini lagu maru banget... X'D
aduh ga jelas,...... gw penasaran banget nanti di konser gimana.. LOLOLOL
omae wo aishiteru.. BUOOOOOOOONGGGG =))


orz


18. All is well
ini lagu enak banget, Patut dicerna liriknya. Kalo denger live mungkin bisa nangis punya.


Kesimpulan:
Album isi campur aduk. ya gitu lah,. overall gw suka.


GOD PLEASE ALLOW ME TO SEE THEM LIVE NEXT YEAR!! AMEN!!
 
 
Current Location: my room
Current Mood: naughtynaughty
Current Music: TAKOYAKI in my heart
 
 
 
Peku_suke
25 August 2013 @ 08:02 pm
Hi!

Today is sunday and i saw agogo_kun's meme on her journal entry, so i want to do it too xD here it is!

So damn long memeCollapse )

will watch eito in arashi ni shiyagare after this!!

ciao~
Tags:
 
 
Current Location: my brother's room
Current Mood: accomplishedaccomplished
Current Music: Hideaki Tokunaga's ballad album
 
 
Peku_suke
26 January 2013 @ 02:42 pm
i just rea otakuhaspie's translation o Anan 2012 July & September

[JS] SUBARU - Crouton Shop (17) (2000x1404)

subaru, i hope that my soulmate would be just like you. it doesn't matter if he's not handsome like ohkura, or talented like yasu.
I want someone like you. for the first and the last. amen.




(ps: or maybe if he's like yoko, it would be great too! amen)
 
 
Current Mood: melancholymelancholy
Current Music: 8年者
 
 
Peku_suke
25 January 2013 @ 10:33 pm
Hapiba Hina!

6b6fbe7agw1djdlst9gifj

Moga2 makin sukses, sehat dan makin banyak uang. Gw ga punya tenaga buat hina-menghina walaupun besok lo ultah soalnya kepala mau pecah nih.. (baru liat jem ternyata masih jam 22:14 WIB)

btw berharap sangat ada yg share backstage kouhaku full dan HQ. haha 
Tapi yang ini sebetulnya udah bagus, sayangnya volume juga harus full dengerinnya. better than nothing!



The boys looks very happy and shiny.

oyasumi.. ga tahan sakit kepala.
 
 
Current Mood: sicksick
 
 
Peku_suke
01 January 2013 @ 10:26 pm
Hello~

Happy New Year Everyone :)
i just arrived at home from Puncak, celebrating this new year :D it was fun, although it needed 8 hours on the way, traffic jam. people are going back from their vacations at this same time. Aaaaand i'm downloading Countdown and Kouhaku right now. I got Rurouni Kenshin dl link too, but it can wait. hohohoho

So, i will fill this downloading time with this meme, taken fro kyun_spark
[ake omeee~]
1. Was 2012 a good year for you?
Talking about work, last year was a busy year, since we used a new program and everything has to be adapted. Hard for me to explain. lol But there was not much trouble, unlike 2011.
And 2012, i was able to see my favorite band ever on LIVE, twice!! I went to overseas for the first time too. and i did it twice too XD So, it was an awesome year for me :)

2. What was your favorite moment of the year?
L'Arc~en~Ciel Live on Jakarta!! what else??

3. What was your least favorite moment of the year?
I don't remember any..

4. What are your plans for 2013?
I want to go to my grandmother place in Kalimantan in February. I hope everything goes well. :) Few weeks a go, i was really confused about going to Japan or not. And decided that i have to calm myself and be patient. 

5. What countries did you visit?
Bangkok.

6. What date in 2012 will remain etched in your memory?
7th March and 2nd May 2012, when i watch L'Arc~en~Ciel for real in Bangkok, and their live in Jakarta was the best ever!

7. What was your biggest achievement of the year?
L'Arc~en~Ciel! and went overseas!!

8. What was your biggest failure?
i still cannot hold my money for more than 2 weeks. it will disappear before i realize. Aaaaand, i still can't reduce my weight TT_TT

9. Did you suffer any illness or injury?
No :D

10. What was the best thing you bought?
aa~ i bought Eito stuffs for the first time! The most expensive one is 8EST LE B. I still not open the cover until now.

11. Who's behaviour made you appalled and depressed?
it used to be my boss. But fortunately in 2012, like i said, there was nothing that bad. I'm so grateful.

12. Where did most of your money go?
hehehe.. for vacations. it cost quite a lot. 

13. What did you get really really really excited about?
Bangkok, L'Arc~en~Ciel and Eito.

14. What songs will always remind you of 2012?
~ Anata by L'Arc~en~Ciel. It was raining when this song played on Lapangan D, Senayan. Only on this song. Many fans were cried on this moment. XD it will always be remembered.

15. Compared to this time last year are you:
a) Fatter or thinner? Fatter, or at least still.
b) Happier or sadder? Happier :)
c) Richer or poorer? hmm... i can say that i maybe get richer than the year before ^^ ah, maybe its not the right word, but God always show me the way. That's it.

16. What do you wish you'd done more of?
I think me and my siblings were not care enough to my father.

17. What do you wish you'd done less of?
Say yes almost to everything. And regret always comes later. I realize that i take everything too light. Especially when my mood is good. XD ups

18. How will you be spending Christmas?
Changing presents.. Going to church and singing Christmas Carols.

19. Which LJ/MySpace users did you meet for the first time?
i don't really remember. There was a few eighters tho :D ah! i me dozchan n Bangkok. She watched L'Arc too.

20. Did you fall in love in 2012?
Nope. 

21. How many one night stands?
none. 

22. What was your favourite TV show?
Janiben and Shiwake. Moar eito, moar fun!

23. Do you hate anyone now that you didn't hate this time last year?
No. Or i don't remember any at this time.

24. What was/were the best books you read?
I only read The Hobbit this/last year :D and still reading XD almost finish now.

25. What was your greatest musical discovery?
I think there is nothing new. I'm always slow about new music or artist.

26. What did you want and get?
I wanted to watch L'Arc~en~Ciel and i did it! I hope to see Eito and Mr.Children in future..

27. What did you want and not get?
Go to Japan, and take my father to see snow. *prayhard

28. What was your favourite film this year?
The Hobbit that we've waited for years!! i still need to watch it again. Once is not enough.

29. What did you do on your birthday and how old were you?
i don't remember.. oh! my friend gave me a surprise. i wrote it on my my LJ. hahahaha. I'm 24 now.

30. What one thing would have made your year more satisfying?
give me a boyfriend please? lol XD

31. How would you describe your personal fashion concept in 2012?
i wore more shortpants. Not hotpants. Just casual clothes as usual.

32. What kept you sane?
FANDOM! yes. Being an eighter is something for me *syahrini.com* I don't have to think so hard to make myself laugh alone, anywere, anytime. Just remember those men is enough. <3

33. Which celebrity did you fancy the most?
Eito.

34. Which political issue stirred you the most?
I don't care that much about politics. But i love to follow the news of our new Governor, Mr. Jokowi XD 

35. Who did you miss?
Mommy.
 
 
Current Location: my home
Current Mood: contentcontent
Current Music: random religius song
 
 
Peku_suke
23 December 2012 @ 09:41 pm
hello

its sunday. and i'm alone here XD

umm.. besok ada yang ngajak ketemuan. one of the forum member. i dont know what he is up to, ga mau GR tapi its too sudden XD
eh.. moga2 dia bukan orang jahat juga sih T__T
bukan ga pernah juga kan ada kasus2 ga bener gara2 ketemuan dgn teman fesbuk dst,.. semoga bukan :)
Besok ga ada apa2an lagian. jalan2 gapapa lah :)

menurut u gw bawa temen ga ya? gw juga ga pernah liat orgnya sih. di forum juga ga terlalu aktif, tapi gw tau dia orang lama.

so boring...

yesterday i ordered the movie.. Eight Ranger the Movie, yes!! i saw it only 1 left for regular edition and i took it.
i wish i can watch it now = =

and this morning, i feel disappointed when i found out i cant play my Larc 20th anniversary dvd on my player, so i havent watch it.. XD
i bought it on march, and i cant play it when i finally wanted to watch it. zzzzz


need to laugh XD
i will watch BOTR now..
 
 
Current Mood: boredbored